
Yalovaspor Basın Sözcüsü Hasan Kızılkaya, haftasonu oynanan Yalovaspor-Bozüyükspor maçında yaşanan kötü tezahüratlar hakkında bir basın açıklaması yaptı.
Kızılkaya'nın açıklaması şöyle;
"Hafta sonu oynamış olduğumuz Bozüyükspor maçında ortaya konulan futbol taraftarlarımızı mutsuz etmiş olsa bile alınan 1 puan bizim için çok önemlidir. Bizi yalnız bırakmayıp, kendi evimizde oynadığımız müsabakada yapılan çağrılara uyarak gelen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Ama son dakikalarda yapmış oldukları tezahüratlardan ötürü de üzgün olduğumuzu belirtmek isterim.
Şimdi biz tüm bu yaşananları unutarak Sakaryaspor maçına bileniyoruz. Takım olarak inancımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak ligde kalmaktır. Bize herkes düşecek gözüyle bakmasına rağmen bu takım özverisiyle umudunu son haftaya taşımıştır. Futbolda neyin ne zaman olacağı belli değil. Bizim Sakaryaspor'dan aşağı kalır neyimiz var. Biz rakibimizle oynadığımız tüm maçlarda üstün bir oyun sergiledik. Zaten kendi aramızda oynadığımız müsabakalarda alınan sonuçlarda bunu gösteriyor. Bizim inancımız tam ve çıkıp oyunumuzu oynayacağız"