HABER SPOR TİCARET İLAN KENT HARİTA EĞİTİM ERKEKÇE KADINCA TEKNOLOJİ SAĞLIK LİNK EĞLENCE HAVA VİDEO FOTOĞRAF YAZARLAR ETKİNLİK

Taşköprü CHP piknikte

Taşköprü CHP piknikte
28 Haziran 2010 Pazartesi

CHP Yalova İl Başkanı Ertan ŞENER, İl Yöneticileri, Çiftlikköy ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis Üyesi Bahar DOĞAN ve 2009 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Ramazan ARSLAN, Taşköprü Belde Yönetiminin referandum süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve genel seçim çalışmalarını hızlandırmak üzere Taşköprü de düzenledikleri pikniğe katıldılar.

Belde Başkanı Yakup ULUĞ, Taşköprü Belde örgütü olarak beldemizde CHP'yi genel seçimlerde birinci parti yapmak ve yerel seçimlerde Taşköprü halkının özlediği; sosyal demokrat belediye yönetimini yeniden göreve getirmek için tüm arkadaşlarımızla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz dedi.

İl Başkanı Ertan ŞENER;

"AKP hükümeti 8 yıllık iktidarında ülkeyi iyi yönetememiş ve şimdi tek başına kendi istedikleri doğrultuda bir anayasa hazırlığına girmiştir. Bu Anayasa değişikliğinin asıl amacı Anayasa mahkemesinin ve HSYK nın yapısını değiştirmektir. Anayasa değişikliği ancak toplumsal uzlaşma sağlanarak yapılmalıdır.

AKP'nin uyguladığı başarısız terörle mücadele politikası sonucunda gelinen noktada ülkemiz şehit haberleri ile üzüntü içindedir.

Terörle mücadele birlik, beraberlik ve kararlı bir siyasi irade gerektirmektedir.

AKP'nin iktidar olduğu 2003'te tarım ürünü ithalatımız 3 milyar dolarken bugün 10 milyar doları geçmiştir. Fransa'dan arpa, Rusya'dan mısır, Amerika ve Yunanistan'dan pamuk, Mısırdan pirinç ve Ukrayna'dan buğday alır duruma geldik. Ülkemizde bu kadar işsiz varken bizim toprağımız, güneşimiz, suyumuz yok mu? Her şeyimiz fazlası ile mevcutken neden biz üretmiyoruz?

Sadece tarımı değil hayvancılığı da bitirdiler. Bir dönem kendine yeten ve Orta Doğu'yu besleyen Türkiye dışardan et ithal etmeye başladı." dedi.

Şener; Ülkemizin geldiği bu durumdan ancak CHP iktidarı ile refaha ulaşabileceğini,

Taşköprü Belde Örgütünün her zaman aktif ve çalışkan olduğunu, özellikle gençlerin çoğunlukta olmasından memnuniyet duyduğunu söyleyerek, düzenledikleri bu güzel piknik için yöneticilere teşekkür ederek, sizlerle birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum, dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda nöbetçi Grup Başkanvekili olduğundan pikniğe katılamayan Grup Başkanvekili Muharrem İNCE, Taşköprü Belde örgütüne bir mesaj gönderdi.

Mesaj şu şekilde;

"Değerli arkadaşlarım,

Düzenlemiş olduğunuz piknikte, TBMM Genel Kurulu'nda nöbetçi Grup Başkanvekili olmam nedeniyle sizlerle birlikte olamadım.

Ülkemiz çok sorunlu bir dönemden geçmektedir. Türkiye'nin gündemi her gün değişmekte, terör olayları acımızı artırmaktadır.

AKP Hükümeti ülkemizde yaşanan acı olaylara seyirci kalmaktadır.

Türkiye'nin 80 yılda kurduğu, fabrikalar, limanlar, tesisler, arsalar, madenler satılmakta, ülkemizin borcu artmaktadır.

Sevgili genç arkadaşlarım, kardeşlerim;

Önümüzdeki referandum ve genel seçim ülkemizin kaderini tayin edecektir.

Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda bir araya gelmemizin, bir olmamızın, diri olmamızın, örgütlü olmamızın önemi büyüktür.

Ya AKP'lileştirilmiş bir yargı, susturulmuş bir medya, yoksullaştırılmış bir halk, sindirilmiş bir yurttaş, işsizliğe terk edilmiş kitleler yaratan bir siyasete mecbur kalacağız.

Ya da, çalmayan-çaldırmayan bir siyaset, hesap veren bir devlet, özgür ve mutlu yurttaş hedefleyen bir siyaseti hep birlikte kuracağız.

Bizim tercihimiz nettir.

O nedenle çok çalışacağız. Yolumuz açık olsun.

Bütün amacımız genel seçimlerde Yalova'da 2-0 yapmak, Türkiye'de iktidar olmak ve CHP iktidarında son 8 yılın haksızlıklarının, yolsuzluklarının hesabını sormaktır.

Hepinize çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum."

  • Haberi Yazdır
  • Haberi PDF olarak bilgisayarına kaydet
  • Facebook' ta paylaş
  • Delicious hesabına ekle
  • Twitter' da paylaş
  • Myspace' de paylaş
  • Digg' de paylaş
  • Google' da paylaş
  • Friendfeed' de paylaş
  • Microsoft Live' da paylaş




Yorumlarınızın yayınlanması için "Yorum Kurallarını" okuyun.
 
taskoprulu
Neyin hesabını kimden soruyorsun termik santrale sen karsı cıktın insanlar senin yuzunden isden atılmak zorunda kaldı butun fabrikalara baskı kurdun yalanlar dolanlar sizdedir taskopru artık uyandı


(0 puan) | 29 Haziran 2010 20:24



reklam
reklam