HABER SPOR TİCARET İLAN KENT HARİTA EĞİTİM ERKEKÇE KADINCA TEKNOLOJİ SAĞLIK LİNK EĞLENCE HAVA VİDEO FOTOĞRAF YAZARLAR ETKİNLİK

PAOK'a Akıncılardan tokat

PAOK
30 Ağustos 2010 Pazartesi

Geçtiğimiz Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Fenerbahçe'nin rakibi Yunan PAOK takımıydı. Karşılaşmada 1-1 lik beraberlikle Fenerbahçe elendi, PAOK ise grupta kalmayı başardı.

Aynı gece PAOK'lu taraftarlar ülkelerine dönerken, Türk Polisine taş atmış, Fenerbahçe bayraklarını ezmiş ve basın mensuplarına saldırmıştı. Henüz bu olaylar yatışmadan, taraftarlar web sitelerinde de galibiyetin verdiği şaşkınlıkla Ayasofya'ya haç dikilmiş bir animasyon yayınladılar.

PAOK'lu taraftarların web sitelerinde yer alan animasyon Türklerin ve Müslümanların tepkisine neden oldu. Animasyonda, Ayasofya'ya haç dikilmiş ardından da 4 minare teker teker yıkılıyor.

Türkiye'nin en büyük siber savunma gücü olduğunu iddia eden Cyber-Warrior TIM diğer saldırılarda olduğu gibi bunda da kendisi gösterdi. Ve PAOK'un önemli basın kaynaklarından olan www.paokmedia.com adlı web sitesine, Ayasofya'nın resmini yerleştirerek "Siz Ayasofya'yı yıkamazsınız ama biz sanalı başınıza yıkarız" mesajını bıraktı. Türkçe, İngilizce ve Yunanca olmak üzere 3 farklı dilde bırakılan mesajın altında, Cyber-Warrior TIM'in hack grubu olan Akıncıların ve Fenerbahçe Spor Kulübünün logosu da yer alıyor.

  • Haberi Yazdır
  • Haberi PDF olarak bilgisayarına kaydet
  • Facebook' ta paylaş
  • Delicious hesabına ekle
  • Twitter' da paylaş
  • Myspace' de paylaş
  • Digg' de paylaş
  • Google' da paylaş
  • Friendfeed' de paylaş
  • Microsoft Live' da paylaş




Yorumlarınızın yayınlanması için "Yorum Kurallarını" okuyun.