Çınarcık'ta cinayet

Çınarcık
08 Eylül 2010 Çarşamba

Koru Beldesi Atakent Mahallesi Nato Yolu üzerinde, saat: 22.30 sıralarında, 156 Jandarma İmdat hattına telefonla yapılan müracaatla, erkek bir şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı haber verildi.

Olay yerine gidilerek yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, A.C.S.'nin kimliği belirsiz kişilerce bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

Olay Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına bildirildi, alınan talimat gereği maktul muayene, kimlik tespiti ve yakınları tarafından teşhisi için Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve olayın soruşturmasına başlandı.

Olayın tahkikatı esnasında şüphelinin, A.C.S.'yi kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle ekmek bıçağı ile göğsünden bıçaklayarak öldüren A.A. olduğu tespit edildi ve şüpheli İstanbul ilinde yakalanarak gözaltına alındı, A.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa Kadın Kapalı Cezaevine teslim edildi.